Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Talk about a dream Try to make it real you wake up in the night With a fear so real Spend your life waiting for a moment that just don't come Well, don't waste your time waiting"


Tiden

Ta det lugnt
säger ni
ha inte så bråttom
låt tiden göra sitt


det är just det
jag är rädd för


att tiden
ska
stå still
kväva livet


så att det
aldrig
åter tar sin början.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-15 15:39



Bookmark and Share


    Michael Lilja
Jätte bra slut
2010-01-15

  aol
sann berörande skrift
2010-01-15

    ej medlem längre
Det är bäst att stanna upp ett tag!

Tid för bearbetning . . .

Då är man bättre rustad nästa gång!

/Ann
2010-01-15

    ej medlem längre
tiden har inte förmågan att kväva livet, men att par slag i solar plexus känns det också
gillas!
2010-01-15

    Char-Lee
fånga dagen :)
bara ta för sig av buffén varje dag bjuder..
bara rädslor som gör att vi inte säljer allt och gör något nytt..
bra text!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP