Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv är ett sidospår


Mitt liv är ett sidospår,
jag vill inte dit jag är påväg.
När jag stannar upp vet jag inte vart detta spår leder mig,
inte vet jag heller vart jag annars vill gå.

För många dörrar att öppna,
vet inte vart jag skall börja.
Vill kasta mig in i varje nytt rum,
insupa vad livet har att erbjuda.
Jag vill utforska mig själv,
jag vill känna mig levande.

Jag öppnar aldrig någon dörr,
utan fortsätter dit jag vet att jag inte vill.
Mitt liv förblir ett sidospår.




Fri vers av Ivona K.
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-15 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärd text-får mig att fundera igen,och igen! Sidospåret kan ju vara vägen ibland-efter krisen!
2010-01-16

  Neesy
bra
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ivona K.