Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara ha en liten del av din uppmärksamhet

Tänk om jag kunde klä dig med längtan som du gjort med mig
Eller kanske slita av den och förvandla den till nakenhet
Brutalt
Utan hämningar och ord som betyder förlåt
Hårt utan misstanke

Lättsamt vissla en sårande sång eftersom du inte bryr dig längre
Se det innersta
Modigt
Bara med hjälp av tankekraft och styrka
Utöva självförsvar

Tänk om jag kunde lova bort mig till någon annan jag inte håller kär
Bara för att slippa längtan efter dig
Hoppet
Klartecken i stället för lång väntan
Hoppet som jag kanske inte borde ha

Och tänk, ja tänk om jag kunde klä dig med längtan och sedan förvandla den till brutal nakenhet

Hur skulle du reagera då?




Fri vers (Fri form) av Neesy
Läst 346 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-15 22:28



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
"klä med längtan" är bra.

Och en äldre man förstår det här! Bra skaldat!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Neesy
Neesy