Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mein liebt - vi kan


Mein liebt
visst
vi träffades
för tidigt

mitt hjärta
var fortfarande
för sargat
av tidigare nederlag

mitt
mörker
kom tillbaka
och tog
dig med

men

vårt ljusa
är starkare

vi kan
vinna
triumfera


om vi vill


Vi.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-17 09:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja att våga
bägarn råga
tillsammans tåga
kan ge en god låga!
Hoppfullt skrivet!
2010-01-17

  Anna*
Vackert, hoppfullt och starkt
2010-01-17

  beam72
vackert insiktsfullt
gillar din tyska översättning (känns starkare)
2010-01-17

  kärleks ängel
vackert!
2010-01-17

  oMareld
precis
om man vill
och vågar

bra!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP