Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivit Sommar, 2008


bara med dig

Jag vill läka
mina sår

jag vill torka
mina
tårar

och jag vill
göra det
med dig

ja, jag
vill göra det
med dig

bara med dig

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-16 18:43



Bookmark and Share


  coleve
så fint, vackert!
2010-01-19

    ej medlem längre
Vackert. Tillitsfullt. Ömsint. En text som känns som en överlåtelse och en kärleksförklaring till någon som verkligen ligger nära ens hjärta.
2010-01-16

    ej medlem längre
Så fin...
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP