Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnlig omfamning

Ta det som "är"

till ditt hjärta

i en sinnlig omfamning

Låt nyfikenheten i ditt sinne

se förändringarnas strömmar

utan att försöka hålla fast vid någonting

Hjärtat är öppet

Livet flödar fritt

Vila i frånvaron från "mitt" och "ditt"......




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Morgondagen här
när Skrivande
raderna klär
2010-01-23

  walborg
Underbart att skriva om öppenheten att ta emot det som är, i ömsesidig gemenskap och glädje.
2010-01-16

  Blåbäret
en sinnlig omfamning att stanna upp i...underbar !

den håller så väl ihop betydelsen...
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP