Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har vi setts?

Vi känner redan varandra
kan varandra utan och innan
vi känner igen oss
i våra ögon
i våra gester
vi vill leva i varandra
en stund till
tills vi är färdiga...




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-17 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra