Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Var dag går utan en tanke på något annat

Längtan är så stor att det nu börjar bli intressant

Dom säger till mig sluta tänk på det

Jag säger att jag är rädd att aldrig få uppleva det

Någonstans inom mig har jag svaret

Dom säger att när man är som minst förbered på det så kommer det

Det gäller att hålla hjärtat öppet

Vara redo för att ta emot det som komma skall

Så man inte går miste om något man längtat efter


så länge




Fri vers av Linnpinn
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnpinn