Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt i min säng och skrev denna en sen kväll när min bror spelade en låt som han själv har komponerat, han lärde sig spela piano för 4 månader sen, så tack min kära lillebror för att du är så himla bra!


Pianot och min bror

Pianot ger ifrån sig en suck.
Länge sedan var det som musiken strömmade ur dess inre.
Damm har sedan länge täckt tangenterna och bildat en grå hinna,
men en ung man förändrar ALLT!
Hans fingrar leker över de vita och svarta tangenterna. Dammet virvlar upp i luften och börjar dansa när hans fingrar leker.
Han övar, spelar, fastnar... och börjar om.
Han blir ännu bättre, försöker sig på svårare kompositioner. Testar sig fram och skapar något helt eget, något nytt.
Pianot har fått liv igen, den har slutat sucka, den ler och myser.




Fri vers av Force of nature
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-18 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Force of nature
Force of nature