Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbarn

Det regnar för att du gråter. Du gråter inte för att det regnar.
tårarna rullar ned på kinden och på rutan.
Vita blommor i ett svart hav.
De blir små och obetydliga. ingen ser dem som du kärleksbarn.
Du älskar dem i mörkret, sköter dem så de kan leva, du vattnar dem med dina tårar.




Fri vers av Force of nature
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Force of nature
Force of nature