Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte ha ork fullt ut....undrar hur höstens val blir


Att vara sjuk

Läser på nätet om hur sjukskrivningarna
minskat med denna regering vi har nu

så klart då det blivit mycket hårdare

många tänker jag måste ut
trots att man inte orkar och ändå är helt slut

vilka vill ha den som inte har ork
fullt ut och kanske måste gå hem
efter att inte ens ha jobbat åtta till fem

några kämpar sig ändå iväg då det inte
är någon idé att strida
och i slutändan känns det som att vi är många
som nu får lida

vem är det som bedömer?

Kanske ska vi skicka våra intyg till regeringen
och våra partier så får dom bedöma vår arbetsförmåga
då det verkar vara en stor fråga

varför inte få ha ersättningen kvar
samtidigt som man kanske skolar om sig....

ja det finns så mycket man skulle vilja ändra
på, kanske det sker till höstens val

eller undra vem som efteråt då bestämmer
man kanske får höra mera jämmer

100119




Fri vers av sajo
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 09:04



Bookmark and Share


  aol
så bra skriftat vännen, och sant
2010-01-19

  Algotezza VIP
Aktuell kommentar - så sann! Man kan skriva om allt - funkar som terapi för mig...
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo