Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer än bara du och jag



Du är vattnet


Jag är glaset


Och tillsammans blir vi... ett glas vatten




Fri vers av Amido
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-01-19 19:50



Bookmark and Share


    Elina Gustavsson
Komisk på ett kärnfullt sätt !
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Amido