Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan

Snälla kom hem nu....




Fri vers av ÄngelGabriella
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 20:38



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... snälla, jag vill hem ... en variant till dina ord

välkommen! Väntar nya ord av dig!
2010-01-20

    Nicklas
Något många bett om otaliga gånger...
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

ÄngelGabriella

Senast publicerade
Fan
* Se alla