Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidor av dig

Jag håller
sidor av dig
i handen

Jag håller
dig
i handen

Jag håller
allt som finns kvar
i handen

Sidorna i min hand
är allt jag har




Fri vers av Nybörjare
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-10-27 23:00



Bookmark and Share


    Fia
Så fin, kort och enkel men berörande och gripande. Snyggt, bra skrivet
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Nybörjare

Senast publicerade
Sidor av dig
Cykeltur
* Se alla