Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


För vissa är det enda det enda

En sann anekdot existerar men döljer sig under lager av
bittra nöjen, den förföljer mig.
Det är en last av tillgjordhet, vämjelig
avkomma söker botgörelse i kyrkans prakt.
Guldet förlänger livsglädjen och dom fem vise männen
niger inför saltstoden.
I hjärtan kan allt hända, så och på jorden, så och i himlen...

Aaaamen




Fri vers (Fri form) av Massarus
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 07:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är man vis ser man till att man inte själv blir en saltstod.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Massarus
Massarus