Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro det eller ej...en dialog, i ett skjul..


Håller du om mig får du smäll

Sprätta upp det djävla svinet.
Aj aj aj.

Jag skall fan sticka ut ögonen på den satans golbögen
och trycka upp dom i arslet på han.
Snälla, nej, nej,

Skär av tungan på han, skär av den så jag slipper
höra på hans eviga fuckade djävla grin.
Stick in kniven i röven.
Nu knullar vi tarmarna blodiga, kom igen, sätt fart.

Skit på honom, skit han i ansiktet.
Gött, nu är det bara kuken kvar.

Stort monstruöst leende.

Blod.

Skit.

Tårar.

Applåder tack.




Fri vers av Massarus
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 17:14



Bookmark and Share


  Massarus
Jag har varit där...Jag skildrar...
2010-02-25

  Massarus
Tro det eller ej, det hände inte i Södern. Det är något som mardrömmar drömmer om, men här. Det är fruktansvärt, vidrigt, men det händer hela tiden. Zines...dom är långt långt borta.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Massarus
Massarus