Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(jag skiter väll i det, jag skiter väll i det, jag skiter väll i det)


solen gick upp
o ja skiter väll i de
o solen gick ner
o ja skiter väll i de

de snöar lite till
ja skiter väll i de
man halkar lite grann
ja skiter väll i de
en kopp kaffe till
ja skiter väll i de

en taxi kör förbi
ja skiter väll i de
en buss står still
ja skiter väll i de
Norge är ett land
ja skiter väll i de
tummen ut i röven
ja skiter väll i de
ja skiter väll i de

en man prutar på en sill
ja skiter väll i de
en man pruttar på en buss
ja skiter väll i de
älgar bor i Skåne
ja skiter väll i de
mannen vart på måne
ja skiter väll i de
de regnar ut i Polen
ja skiter väll i de

katten den har stuckit
men ja skiter väll i de
hyran ha ja sumpat
men ja skiter väll i de
har inte duschat på en vecka
ja skiter väll i de
muslimer drar till Mecka
ja skiter väll i de
ja e svår att väcka
ja skiter väll i de
nånting e ruttet i
kungariket Danmark
ja skiter väll i de
ja skiter väll i de

ja har ont ut i min skalle
de skiter väll du i de
ja e botad från klamydia
du skiter väll i de
ja glömde mina kallingar
du skiter väll i de
ja hoppa över disken
du skiter väll i de
ja ha hål ut i min strumpa
du skiter väll i de
ja glömde bort var du bor
du skiter väll i de
ja rymmer hem till morsan
du skiter väll i de

du säger ja e gnälli
de skiter ja väll i
du ber mig sluta ringa
ja skiter väll i de
du kalla mig för kass man
ja skiter väll i de
du kallar mig för feg en
de skiter jag väll i
du kallar mig för lat en
de skiter ja å i

ständigt e ja trött
ja skiter väll i de
å ständigt e ja pank ja
ja skiter väll i de
ständigt e ja sur
de e så de e

pengar dom e dyra
jo ja märker väll de
porr e dyr o hyra
jo ja märkte väll de
gud e en gubbe
de påstås ju de
jesus va en snubbe
ja e säker på de


röka de e tufft
ja hajar väll de
dricka sprit de e kul
jo, ja märkte ju de
sånt gör att man dör
ja skiter väll i de
kvinnfolk de e farligt
jo de sägs ju så
men ja skiter väll i de
jo ja skiter väll i de
ja skiter väll i de
ja skiter väll i de




Fri vers av Johan Nordgren
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-20 14:36



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Så jävla bra dikt. Men det skiter väl du i.
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nordgren
Johan Nordgren