Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt ur min ny e-bok "15.0" som fås gratis från mig! e-mail till: poetryjunkie@poetic.com "15.0" är den första i en serie e-böcker som kommer att bestå i remixar och omskrivningar av den första. helt enkelt ett experiment för att se vad som händer med t


ur "15.0"

Inte hade jag tid att komma hem för sent
den kvällen, det var nått jävelskap på tv
och farmor låg och dog i farstun.
Hörde nyheterna på tvn om att all var åt helvete.
Det gick riktigt bra när vi sänkte regeringen,
ingen åkte dit för nedskräpning eller miljöförstöring
fast statsministern flöt bättre än vi trott
och fler kilo tegelsten fick knytas.
Jag hade bråttom hem den kvällen
farsgubben var inte hemma den dan
Det var lugn och ro. Ingen stod och skrek
överallt. Farmor dog på helt egen hand.
Jag fick hjälpa till och bära bort tanten
sen efteråt. Råttorna hann inte äta upp
så stora delar. Hon var välväxt, kärringen.




Fri vers av Johan Nordgren
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-13 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Styrka i varje stavelse....känslor som griper tag och stannar kvar...länge. Bra!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nordgren
Johan Nordgren