Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen bakom sorgen

Sorg minns levande närvarande glädje

men som månen kan täcka för solen

och även låna dess ljus på natten

lyser alltid kärleken bakom sorgen

och ber om att få ta dig med till

glädjens undersköna rike

ditt vackra sanna hem......




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-20 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Magisk dans
i jordslig
himmelsk balans
2010-01-30

  Johan Bergstjärna VIP
Bra, vackert beskrivet om sorgen o glädjen.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP