Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker tvinga mig själv att glömma dig

Jag försöker
tvinga mig
själv
att glömma dig

sättet du
såg på mig
kvällarna tillsammans
alla stunder
av enkel lycka
kyssarna
känslan
av att somna
bredvid dig
tätt tätt
intill
våra drömmar

nu när
allt är
försent
så är det
det enda
jag kan göra
förtränga dig
sudda ut
det som
var vi

du kanske
inte förstår
men det
är en
överlevnadsgrej

jag kan
inte leva
så här

drömma om
något
någon
dig
som jag
aldrig mer
kan ha

Men ändå

du kommer
till mig
på kvällarna
innan jag somnar

du kommer
till mig
om morgonen
när jag knappt
har vaknat
då hör jag din röst



och jag faller.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-01-20 21:06



Bookmark and Share


  M.B
waow ! så fint skrivet! :)
2010-08-10

    ad astra per aspera mot stjärnorna
Känner igen mig precis befinner mig i samma situation! Måste gå vidare men drömmar håller mig kvar!
2010-01-25

  frostblomma
väldigt, väldigt fin.
2010-01-24

  Gunnar Hilén VIP
ibland har man lust att bara vråla FÖRBANNANDE KÄRLEK !
2010-01-24

    Alive
...och jag faller. Känslan känns igen. Jag faller..
2010-01-22

  kärleks ängel
vackert!
2010-01-21

    C3H5(NO3)3
vackert.
2010-01-21

  Teresia Ridell
Varmt, vackert, vemodigt. Med en känsla som griper hela vägen..
2010-01-21

  firefire
så fint skrivet,så stark skildring..dina texter växer mer och mer i mina ögon...
2010-01-20

  thyra
Vemodskänsla i dina ord!
2010-01-20

  Nina Nightwish
Ett stort sting av saknad drog i genom mitt hjärta..
2010-01-20

  Fallgirl
Träffar mig både i magen och hjärtat.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP