Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontanskriven text i väntan på hur det gick i matchen mellan Deportivo och Sevilla i en sport som förmodas vara fotboll (108 ord)


Kort scen som ur reklamen för en film





Precis innan trafikljuset
slog om till
grönt hann hennes

svala läppar täcka
hans och bilen
som nyss befunnit

sig några hundra
meter bort hann
damma in i

hans dyra Pontiac
från 1966 och
totalramponera den så

att när brandkåren
senare kom fann
deras kroppar som

gjutna i någon
sorts metall och
dessutom formade som

ett konstverk lätt
samman slingrade i
en evig kärleks

lust. Ingenting av
detta kom in
i tidningarna nästa

dag eftersom locket
genast lades på
då flickan var

blott fjorton år
samt att den
unge mannen var

son till en
utländsk diplomat på
tillfälligt besök i

landet som inte
hade särskilt stora
likheter med Paraguay.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP