Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERSTJÄRNA

hela du är silkesmjuk

höljd i det feminina

rörelserna varsamma

så sirliga och fina

ren, så ljuvligt liljeren

men jag är svart som sotet

raskt går du din väg som för

att undanröja hotet

jag är attraherad av

ditt tilldragande väsen

men jag är the bad guy i den

pågående pjäsen

underbara utstrålning av

vita rosors skönhet

du är sval och vintervit

men jag blir röd och glödhet

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-21 11:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-01-22

    Tea Alex
Ja den här var bra! Fint om kärlek!
2010-01-22

  Uppfångad
"men jag är the bad guy i den

pågående pjäsen"

Älskar denna del, topp fem

Vet inte varför,
2010-01-21

  anits VIP
Mycket vackert, du berör med din adikter
2010-01-21

  Anders Nordlander VIP
vackert poetat Larz
2010-01-21

    Ken Cassel
Den var bra Larza!
Applåder!

mvh
2010-01-21

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Åh, så sinnligt och vackert.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP