Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farlig kænsla

farlig kænsla føder fruktan før ickekærlek
ickekærlek ger tomrum
bejakat vakum væxer
tvivel spirar fritt
knoppar uppåt, nedåt, innåt och utåt
sjælvførsvar før det lilla som fortfarande ær
vægran att øppna minsta titthål
hålet væxer och væxer
grøper ur kærnan
nu finns inget

tomt

inget bæddar før trøstans ljus
flamman skimrar
glimten når øgat
fæller en tår
så var det øver
fylld av ljus igen




Fri vers (Fri form) av tidmans
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidmans