Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synfel

 

 

hennes synfel

var inget syndfel

 

men pga människors

illvilja att kasta sten

 

såg hon numera

horizonten utslätad

 

tills en dag då

 

livets hörnsten

den som var förkastad

 

kastades i hennes

djupa hav

 

och svallvågorna

ringarna på vattnet

 

rätade ut den

 

där balanserar hon nu

lycklig en sekund i taget....

 

 

kb

 

 




Fri vers (Fri form) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-21 21:20



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, jag balanserar på kanten och är lyckligare än jag varit under hela livet sammantaget tidigare ... dessutom lär jag mig nu att surfa i kärlekens svallvågor =o)
2010-01-21

  Uppfångad
Dagens bästa, dagars bästa!
Lyssnar på "Gårdavagnar och skit" med håkan H i bakgrunden,
det passar så bra ihop.
Tack för underbara sekunder
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP