Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dogmtro

Att tro på livet enligt dogmer
gör dig till slav
under måsten, andras tankar.
Det gör dig rädd
för allt som kan hända
om du gör ´fel´,
stackars dig..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-21 21:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bibelns Ord skapar frihet.
Det är Guds Ord som är sanning och sanningen frigör.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Shifra