Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeomkast

Att känna en tillhörighet
för att dina föräldrar
har ett ursprung
som du inte känt till.

Tidigare har du hatat detta ursprung
men nu förlikar du dig
tom älskar detta ursprung.
Tanken är stark
som gör omkast
av åsikter,
kan du någonsin
ursäkta dig själv
för dina tidigare
hårda ord
kommer du
ha dåligt samvete
i resten av ditt liv…




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra