Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så onödigt..

Att leta efter sanningen
i böcker, texter
från de lärda,
när den finns i dig själv,
bara du frågar..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-21 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra