Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågestund

Att ställa min fråga
så formulerad
att svaret är entydigt
är svårt, komplicerat
när jag väl är där
vågar jag då tro
på svaret…




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra