Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL EN FULLÄNDAD SKÖNHET

det här är tiden när du börjar blomma

när knoppar brister och slår ut

när böcker öppnas, visar nya världar

och hungern aldrig tycks ta slut

det är funderingar runt konventioner

och när du frigjord stiger fram

i egenhändigt sydda kreationer

en lejoninna ur ett lamm

 

 

när världen blir ett ostron som ska slukas

och förebilder sållas ut

när man ser legor i din våta ängsmark

och du är lättantändligt krut

jag önskar dig det bästa av det mesta

jag menar inte tidskriften

det finns så mycket du behöver testa

full fart, min vän, mot framtiden!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-22 09:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig läsning !
2010-01-22

  stenen/ Yv Ericsson
får man svära. fan så bra du skriver! titeln va ju underbar som texten. man blev glad:)
2010-01-22

    Tea Alex
Positiv text! :) Man blir uppmuntrad av att läsa den!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP