Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer inte alltid att vara så här, men just nu är det så ändå

Jag är ensam

Fastfrusen i ett sovande ögonblick

Frostiga läppar, spruckna i tidens förflutna
Låter fönstren täckas av imma
Mörkret får ta plats igen som så många gånger förut
Skärvor av glas river fötterna blodiga när jag vandrar mot främmande mål
Kanske ovetande om min hållbarhet men jag är trasig, syns det inte på utsidan?
Förtryckt, undergiven av alla dessa rädslor som växer sig allt större
Underkastar mig mot min vilja

Fastfrusen i ett sovande ögonblick

Jag är ensam




Fri vers (Fri form) av Neesy
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-22 16:20



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Du är aldrig så ensam som du tror...
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Neesy
Neesy