Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL FLICKOR BARA HA KUL?

när dåtid och framtid möttes

när visdom och lek fick mötas

det söta ska alltid saltas

det salta får aldrig sötas

ett rufsigt titt ut i rutan

ett luggslitet poporama

impulserna som vibrerar:

"kom hit, så får pappa krama!"

 

 

så rullar vi raskt mot slutet

det brinner i alla däcken

om allting är knäckt och brutet

så ackumuleras skräcken

så varm att hon smälter drivor

med naglarna sönderbitna

följ med ska vi spela skivor

och svartaste natt ska vitna

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-23 07:44



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar rytm!!
2010-01-25

  Ezmeralda VIP
Vilken stark text du har lyckats som vanligt.
2010-01-23

  © anakreon VIP
Kvalificerad för en plats i "Larz bästa.
Carl-Erik
2010-01-23

  Måna N. Berger
Fin tröstedikt för någon som kanske inte bara har kul.
2010-01-23

  mare VIP
Bra diktat...
2010-01-23

    Sven-Erik Sköld
Någon sa: "Ett lyckligt barn behöver inte roas" och vi Människor är barn invärtes - även när vi inte vill medge det - och en del av oss behöver ständigt roas av sig själva och andra; men det är ju inte livets yttersta mening och innehåll. Om jag förstått Din välformade dikt rätt, handlar den om surrogat i livet som håller oss borta från livets egentliga mening. Tack för den!
2010-01-23

  Jack E. Gladh VIP
Fint flyt i denna dikt. Annorlunda och genomtänkta bra ordval.
Mustigt med sting och uppenbarande realistiska bilder.
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP