But in one accord with the Lord and never bored.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

But in one accord with the Lord and never bored.




TRE ACKORD

med tre ackord mot trögheten

mot leda och tristess

jag vill stå upp för det

trots allt som hänt mig sedan dess

med samma uttrycksmedel men

med annat innehåll

förmedlar jag ett budskap som

bärs fram toll rock´n´roll

 

 

med fötterna på gatorna

och hjärtat i Guds famn

förkunnar jag den frälsning som

vi fått i Jesu namn

att man kan ta emot i tro

och sen bli pånyttfödd

ny växtlighet kan börja gro

på mark som var förödd

 

 

profeter förutsade det

vi vittnar om iadg

man såh en frälsning

oberoende av mose lag

där det försoningsverk som

Herren Själv har fullbordat

ska lösa den som tror från

vistelse i evig natt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-23 11:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skriver du, jag tar till
mig dina ord
2010-01-23

  mare VIP
Mycket bra..
2010-01-23

    Sven-Erik Sköld
"med fötterna på gatorna

och hjärtat i Guds famn

förkunnar jag den frälsning som

vi fått i Jesu namn"


Går det säga bättre och vackrare; det är så jag smälter..djupt inombords. Tack Larz!
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP