Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten kvart i ett-observation

Ett av de bästa orden är nog

Du

För det betyder att jag inte är ensam




Fri vers av Domvetingetomoss
Läst 524 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-24 00:44



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Listigt.

Men vad sägs om "vi" ?
2010-04-04

  Gawain
Jo men det här var faktiskt riktigt listigt, riktigt bra. Det var det,, Hmm.. cool
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Domvetingetomoss