Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårigheter att skilja mellan verkligheten och drömmarnas rike

Det är svårt att vara glad
när nätterna fylls av underbara, fridfulla drömmar
drömmar där livet leker
när det är som bäst, är det inte långt
inte långt till verkligheten
det är då man vaknar

Verkligheten, sanningen hånflinar en rakt i ansiktet
till en början
jag vet varken var jag är eller,
vad som är sant

jag frågar mig själv
har jag precis somnat in i en mardröm,
eller vaknat från ett himmelrike?




Fri vers av Sarrrah
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarrrah