"Av denna råa metall smider vi manbarhet"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Av denna råa metall smider vi manbarhet"




EX HOC METALLO VIRTUTEM

jag var så skönt romantiskt hungrig

som bara människan kan bli

och jag var inbäddad i styrka

jag kände mig så farligt fri

så vackra stormade ni bussen

ni var en kärleksröd brigad

och ni var kvinnovin och värme

med stjärnglansblick i vinterstad

 

 

jag ville följa er till festen

den fest ni själva faktiskt var

jag ville manbart manövrera

tills inga tvivel dröjde kvar

och italienaren framför mig

var imponerad även han

att vara lejon är att jaga

och kvinnans frukt gör man till man

 

 

LARZ GUSTAFSSON   100124




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 06:39



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det här var riktigt, riktigt snyggt! Vacker hyllning till kvinnan!
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP