Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytetyg!

En skotte ifrån orten Ur
hans förfriskningar de tillhör natur
han ska bju´ på gott
hans dam undrade: -What!!!
Det blev för två en simmande tur!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-25 10:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En härlig simtur hoppas jag
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt