Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja röra vid ditt hjärta

Jag skulle vilja röra vid ditt hjärta
Jag tittade på dig men såg ingenting
Jag vände mig om för att se sanningen
Du levde ditt liv i skuggor
Ändå försvann jag i dig
och älskade ditt mörker




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 157 gånger
Publicerad 2010-01-25 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta