Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ SPANING EFTER SJUTTIOTALET

jag är på spaning efter sjuttiotalet

det dröjer kvar i någons blick

mitt i all plast och mitt i radioskvalet

söker jag efter det vi fick

på spaning efter rätta materialet

efter min älskade musik

jag är på spaning efter sjuttiotalet

jag var en del av dess publik

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-25 11:49



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Om du hittar sjuttiotalet dela med dig till mig.
Det var tider det, musiken var bra och annat också.
Visserligen var jag tvåbarns mamma redan då
endast tjugofyra år.
Kram!
2010-01-26

    Tea Alex
Fin text! :)
Själv har jag inga minnen därifrån dock...
2010-01-25

  Anders Nordlander VIP
ja vi är fortfarande unga Larz!
2010-01-25

  Anders Nordlander VIP
världens bästa musikepok!!! Vi var unga då Larz!!!
2010-01-25

  Måna N. Berger
Sjuttiotalet, där glömde jag kvar mitt hjärta..det var min tid. Men jag undrar om jag verkligen skulle vilja tillbaka dit, nu..?
2010-01-25

    sajo
På så vis, jag har en -70 tals lampa i mitt kök ovanför mitt bord i orange färg.

Den har följt mig genom mitt barndomsrum och nu i min lägenhet.

Gillar texten verkligen.
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP