Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppsan!

lite lagom galen
försiktigt vild
kontrollerat uppsluppen

hoppsan!




Fri vers av Anders P VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-10-28 23:22



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Den tar jag! Tackar! Till min lilla favoritlåda.
2008-09-06

  sol
ja. jätteskön. följer med. lite som drog.
2005-11-01

  sol
skön!
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP