Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONDAGENS HJÄLTAR

morgondagens hjältar

på väg från skolan nu

minns rätt fragmentariskt

när jag själv var sju:

halsfluss, pippi långstrump

och fröken som var rar

pannkakor hos p-o

och "den som spar han har"

 

morgondagens hjältar

brynäsbacken ner

ryggsäcken på ryggen

det som sker det sker

så bekymmerslösa

genom barndomsår

morgondagens hjältar

och hjältar från i går

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25-26/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-26 11:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och berörande, ja nu
är det deras tur, ser dom ibland
när dom går förbi mitt fönster
2010-01-26

    Sven-Erik Sköld
Gripande och fin! Och får mig att minnas, när jag själv tillhörde den bekymmerslösa skaran. Varm tack för den! Den slog an en del känslosträngar inom mig.. Du har en fin "luta" min gode Larz! S-E
2010-01-26

  anita VIP
Mycket bra skriven.
2010-01-26

  Måna N. Berger
Ja, de små hjältarna.. Jag tycker de är redan hjältar idag, så modigt de möter tillvarons krav. Mycket som väntar önskar man att man kunde bespara dem.
Fint skrivet om dem!
2010-01-26

  Anders Nordlander VIP
ja nu är det deras tur
2010-01-26

  Line W
Får mig att le! Tack så mycket!! Kram :)
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP