Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A golden ring

  It is told

our true nature "Brahman"

is like gold

and man is like a golden ring

The ring is gold

but gold is not a ring

because a ring is a thing

of name and form.......




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-26 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP