Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Me and my girlfriend broke up...for no apparent reason.


Is there a stronger word for love?

I guess that you saw what nobody could see.
When you falled in love with weird little me.
I’m ugly.
I’m twisted.
I’m nothing to see.
But I felt so alive when you were right there with me.

Why did I have to destroy it all?
I love you so much that I don’t know what it’s called.




Fri vers (Fri form) av NejTack
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 21:40



Bookmark and Share


  ConfusedByYou
känner igen mig jätte mkt i frågorna du får fram:

Hur kan dom gilla ngn som mig?
Varför ska jag förstöra allt underbart?

fin dikt:)
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

NejTack