Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanatiker

du lyssnar inte
men jag lyssnar på dig,
du vill inte förstå
men jag förstår dig,
du vill inte se
men jag ser att du
inte bryr dig om
andra människors
sanning..
Jag ser en
inskränkt, intolerant
människa i dig,
vad ser du i mig..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 00:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag väljer att vara intolerant.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Shifra