Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord är viktiga !/?

Orden man väljer är viktigare än budskapet orden talar om.
Endast orden kan få budskapet ihågkommet.
Men endast budskapet kan ge orden värde att yttras.





Fri vers av Icarus
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-27 02:49



Bookmark and Share


  aol
mycket vis skrift
2010-04-07

  Anders P VIP
Väl valda ord för att förmedla viktig visdom
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Icarus

Senast publicerade
Farewell
Ord är viktiga !/?
* Se alla