Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt namn är Totte, fege Totte...

jag dör inte varje gång jag ser dig
eller pratar med dig
över den där jävla kopp kaffen vi säger är så jävla kul att ta

jag älskar dina förbannat vackra ögon
ditt tunna hår
som du hela tiden rör vid

när vi träffas

men som sagt jag dör inte

min saknad efter dig
som gör att när jag
ligger med grannen

sexig som fan är hon

får mig att tänka på dig
när det går för mig

ger mig inget dåligt samvete

du vet, ett samvete som gör att man vill dö
sjunka bort
ner i en mörk
mörk
bunker

den bunkern
hamnar jag bara i

när du pratar om din längtan
och drömskt
låter blicken försvinna ut genom fönstret

när vi tar den där jävla kopp kaffen som
vi tycker ska bli så jävla rolig att ta








Övriga genrer av Totte Temmelin
Läst 920 gånger
Publicerad 2005-10-29 01:40



Bookmark and Share


    n.
åh min jesus! fancy ass text! Du är fräck.

Omdöme: Spanking. In a good way.
2005-11-05

  tonsoku
väldigt bra va det här!

känns som det är helt rakt på sak, som tankar som flyger ur dig, men ändå väldigt sammanhängande och meningsfullt. grymt bra..!
2005-11-04

  Propella
Hoppsan!

Det här blev favorit på en gång... Slås av enkelheten i denna text, hur väl du har formulerat situationen. Det här är riktigt riktigt bra!
2005-10-30

  vega lando
jag vill fika på södermalm och bränna mig av det heta kaffet när jag läser det här. du borde säga det till henne. vara feg-bra och modig-prata, på cafee, som vi gör på södermalm.
2005-10-29

  madinsane
så skitigt, skitbra!!!!

som en FABULÖS motsättning på min
'hur jag älskar när du blundar'

helt jävla makalös.
emellanåt förstår jag styrkan i att bara skriva emellanåt.
man verkligen slår så mycket hårdare på så vis..
men samtidigt får jag anik av att bara skriva ibland.

jag önskar du, med din sabla talang, kunde visa mig hur man gör.
2005-10-29

  Jessica Ewa
Sexigt, vackert, rått, underbart.
Och nu till det mest fantastiska - allt på samma gång...
2005-10-29

  Smultris
Åhhh... men lilla snusmumriken då... Du e så bra ju ;-)
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Totte Temmelin

Mina favoriter
ombord
som katt och lathund