Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totte ledsen men va fan, det är hockey på TV i natt


det var koppens avtryck mot bordet
som fick mig att inse

att jag rör vid dig
i mig
i cirklar

då du rör vid mig
i dig
från början till slut




Övriga genrer av Totte Temmelin
Läst 693 gånger
Publicerad 2005-11-02 19:54



Bookmark and Share


  Propella
Kär i rubriken? Jag blev kär i Totte!
2005-11-03

    jahapp
Jag blev fan kär i rubriken!
2005-11-03

  madinsane
totte vill ha en kram?

du, pojken.. du skriver riktigt bra.
de första raderna lägger ribban högt..
och du seglar över med glans.
mycket bra..
2005-11-02

  Smultris
Snyggt diktat, mumrik :)

Strunta i den där hemska hockeyn, det finns roligare saker att göra... Typ som att... trä smultron på strå ;-)
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Totte Temmelin

Mina favoriter
ombord
som katt och lathund