Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Ibland är jag fast utanpå insidan
men oftast är jag bara
en fånge innanpå utsidan.




Fri vers av frail
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-10-29 10:11



Bookmark and Share


  sol
ha ha...fantastiskt!
2006-01-12

  Wretling
Tycker den handlar om hur man visar sig utåt, och om det är så tycker jag du skriver mycket skickligt om det
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

frail