Inspirerad av The Residents´ "Gingerbread Man" men även av en äldre man jag arbetade med.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av The Residents´ "Gingerbread Man" men även av en äldre man jag arbetade med.




NUNAN

nunan är med

och ställer sig in

säg något trevligt

så är han din

nunan är formbar

anpassningsbar

nunan har ingen

självkänsla kvar

 

gömmer sig bakom

segrarens rygg

där är det lugnt och

nunan är trygg

ensam är inget

flocken är allt

skuggorna slukar

nunans gestalt

 

 

säger man något

håller han med

det är hans sätt att

skipa sin fred

lismande, inställsam

och servil

fjäskar han med sitt

tillgjorda smil

 

 

om någon hånas

av någon grupp

så dyker nunan

ofelbart upp

känner en form av

samhörighet

han saknar egen

identitet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/11 2010

 

 

 

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-28 07:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, det finns alltför många av dom,
mycket bra skrivit
2010-01-28

    Sven-Erik Sköld
Otroligt bara, både som iakttagelse och som avslöjande berättelse; detta är sant! dessvärre. Nunan är inte sällan ett viktigt hjälpmedel i samband med kriminella handlingar och t.ex. bondfångeri! Tack för den! S-E
2010-01-28

    Jane S VIP
huhuhu det där är läskiga grejer...
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP