Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMARE

drömmare är ömmare

med känsliga tentakler

vissa tror på politik

andra på mirakler

drömmare är jägare

som jagar sina drömmar

svingar sina bägare

när andra synar sömmar

drömmare är krigare

beväpnade med liljor

de som låter drömmarna

få styra sina viljor

drönare är skönare

de stannar och betraktar

allt det som daglönare

förringar och föraktar

drömmare är sådana

som kan ha tuffa tider

och de flesta av dem

blir besvikna vad det lider

ändå skyr de inte elden

som de brända barnen

de har glömt det där om

"den som kommer först till kvarnen..."

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-28 14:24



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Att äga drömmar är ändå en stor rikedom i en krass värld!
2010-01-29

    Tea Alex
drömmare är krigare

beväpnade med liljor


!!!!!!!!!!

Underbart!
2010-01-29

    Bodil Sandberg
som alltid skriver du helt fantastiskt.. drömmare är krigare beväpnade med liljor..underbart!!
2010-01-28

    sajo
Läckra rim och nog är det så att vara drömmare
men till slut kanske drömmen blir sann om att få ut
en till bok kanske
eller något annat.....

Bra skriftat
2010-01-28

  Mats Henricson
Läckert flyt på denna, samma eleganta ordsvängningar som alltid, "The Rhyme King still rules !"
2010-01-28

  © anakreon VIP
Rimet är dit burskap,
tydligt är ditt budskap!
Applåd
Carl-Erik
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP