Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONKURRENSEN

jag står mig inte

i konkurrensen

jag saknar visst

allt det där som krävs

jag aspirerar

på segerkransen

men segerchanserna

undergrävs

men om jag ägde

de rätta orden

och visste hur man

ska föra sig

skulle jag ropa

rakt över borden

och kämpa för att

beröra dig

jag skulle njuta dig

som man njuter

en vacker kvinna

om man är man

men nära alls

ingen hare skjuter

jag tillhör nog dem

som inte kan

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-28 14:31



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
De rätta orden äger du!
2010-01-29

    Tea Alex
Vilken fin text om längtan!
2010-01-29

  © anakreon VIP
"Det är aldrig för sent att ge upp!"
eller
"Ännu är det icke tid att leta efter en sjö att slänga yxan i!"
Carl-Erik
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP